Intro til Intra

manchet

Intra er Dansk Flygtningehjælps database over grupper, aktiviteter og frivillige i Frivilligafdelingen. Intra gør det muligt for dig som frivillig at redigere egen brugerprofil og som frivillig koordinator at få overblik over din frivilliggruppe og redigere oplysninger for gruppen, aktiviteterne eller de enkelte frivilliges brugerprofiler. Det er vigtigt for Dansk Flygtningehjælp, at alle oplysninger om frivilliggrupper, aktiviteter og frivillige er opdaterede, da de er et vigtigt led i vores daglige arbejde og fordi vi jævnligt udtrækker aktuel statistik over den fælles indsats. 

Guide til Intra for koordinatorer

Guide til Intra for koordinatorer - billedgennemgang

Login og kodeord

Så snart du er oprettet som frivillig i Intra og er blevet tilknyttet en aktivitet, modtager du et login til databasen på din oplyste e-mailadresse. Hvis du skal administrer din gruppe i Intra, skal du kontakte din regionale konsulent.

Hvis du glemmer dit kodeord til Intra, så kan du benytte linket ”glemt kodeord” - lige under login-feltet på Intra til at få et nyt kodeord. Du skal bare indtaste den e-mailadresse, du har opgivet i forbindelse med dit frivillige arbejde (den du modtager mails fra os på), så får du mulighed for at vælge et nyt kodeord.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål til brugen af Intra er du altid velkommen til at kontakte din regionale konsulent. Du er også velkommen til at kontakte vores studentermedhjælper, Mathilde Aalborg Nielsen på mathilde.aalborg.nielsen@drc.ngo eller +45 33 73 50 24, som sidder med den største tekniske know-how omkring Intra. Mathilde er dog kun på kontoret to dage om ugen, så hvis det er noget, som haster, foreslår vi, at du kontakter din regionale konsulent. Du finder kontaktoplysninger til alle medarbejdere her.